Pozİtİf Teknolojİ Bİlİşİm Danışmanlık Hİz. Tİc. Ltd. Ştİ.

2006 yılında kurduğumuz firmamız ile siz müşterilerimize; BT danışmanlığı, BT altyapı çözümleri, çağrı merkezi hizmetleri, web tasarım hizmetleri ve yazılım çözümleri sunmaktayız.

• Çağrı Merkezi Çözümlerimiz

İyi pazarlama stratejilerine sahip olan şirketler, doğru pazarlama faaliyetlerinin müşterilere tam olarak istedikleri şeyi vermek, müşterileri etkilemek, bağlılık yaratmak ve elde tutmak için ne kadar etkili olduğunun farkına vardılar. Satış sürecinde ve sonrasında müşterilerle ilgilenmenin önemli ölçüde çağrı merkezlerine bağlı olduğunun bilincinde olan firmalar bu noktadan hareketle zorlayıcı rekabet ortamlarında kendilerine avantaj sağlayabilmektedirler.
  • BT Altyapı Çözümlerimiz

Günümüzde hızla gelişen BT sistemleri ve ağ teknolojileri, özel sektör işletmeleri ve kamu kuruluşları için iş süreçlerinde optimum maliyet ve yüksek verimlilik sağlayarak rekabet avantajı elde etmenin vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir.
  • BT Danışmanlık Çözümlerimiz

Uzmanlarımız tarafından tesislerinizde ön keşif yapılarak ihtiyaçlarınıza en uygun altyapı ve sistem özellikleri belirlenir. Elde edilen veriler ekibimiz tarafından analiz edilip yorumlandıktan sonra projelendirilerek onayınıza sunulur.
Üye GİRİŞİ
hoşgeldiniz